Årsmöte!

I eftermiddags samlades en liten skara aktiva för att göra bokslut över 2020. Vi sågs ute och vi höll avstånd samtidigt som vi stadgeenligt hade årsmöte. När vi summerade året visade det sig att vi faktiskt hade gjort en hel del – pandemin till trots. I verksamhetsberättelsen ingick snokträffar och anpassat klädbyte, samverkan med Röda kors-kretsen och interaktiv studiecirkel. Sist med inte minst blickade vi stolt tillbaka på sommarprojektet, ”Ögonfröjd i ögonhöjd” som vi genomförde på äldreboendet Solhaga i Väckelsång under juni och juli. Årsmötet avrundandes med korvgrillning, nyponsoppa, kaffe och hembakad kaka.  Årsmöte i Dunshult mars 2021

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.