Klädbytardagen 2018

Årets stora klädbytardag gick av stapeln lördag den 14 april och även här i Väckelsång byttes det för fullt. Det är nionde året i rad som ideella arrangörer runt om i Sverige erbjuder möjligheten att byta ut vårgarderoben utan att tära på naturens resurser. Idén har spridit sig till fler länder i Norden – i år hade Island med sin allra första klädbytardag!

Hos oss bytte över 200 plagg ägare – otroligt bra! Ett stort tack till alla besökare och inte minst till våra fantastiska volontärer. Inkomna kläder kom snabbt upp på galgarna (innan de lika snabbt plockades ner) och det såg alltid prydligt ut.

Håll utkik till hösten, då får ni ännu en chans att förnya er garderob.

Naturskyddsföreningen Tingsryd

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.