Årsstämman 2014

Tingsrydskretsens årsstämma hölls söndagen den 9 mars i Urshults bibliotek. Ett 10-tal medlemmar deltog i ett inspirerande möte där idéer och aktiviteter för 2014 diskuterades, t.ex. klädbytardagen den 5 april och en kompostkurs i maj. I valet av styrelse beslutades att utöka antalet ledamöter från fem till sju. Ordförande är fortsatt Marijke Bolle; övriga ledamöter är Adriaan Muller, Elin Almén, Johan Blomby, Kristina Samuelsson, Natasja van’t Ende och Stijn de Wachter. Efter stämman och påföljande styrelsemöte samlades deltagarna vid Åsnens strand för en solig fikastund i sällskap med några dussin gräsänder.

Följ gärna vår grupp på Facebook eller titta in på webbsidan regelbundet för att läsa om kommande aktiviteter.

arsmote_2014_1

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.